partner in administratie

Bedrijfsadministratie

Ziet u elke keer weer op tegen de administratie? Blijft u het lastig vinden om uw administratie op orde te houden? Of heeft u hier als ondernemer geen tijd voor? Oostwerk verzorgt graag de administratie voor u.

administratie 2

U kunt uw bedrijfsadministratie bij ons onderbrengen. Wij verzorgen graag uw boekhouding en stellen uw jaarrekening samen. Wij houden u uiteraard op de hoogte van uw financiële situatie. U ontvangt periodiek overzichten van uw administratie. En u kunt altijd bij uw boekhouder terecht voor persoonlijk advies.

Oostwerk levert maatwerk. Wij kunnen alles rondom uw administratie voor u verzorgen, maar ook een klein onderdeel ervan. In een adviesgesprek bespreken wij graag de mogelijkheden met u en passen ons aanbod aan op uw specifieke wensen.

Belastingaangifte
Het indienen van de belastingaangifte kost veel tijd. Oostwerk kan de aangifte voor de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en de BTW aangiften voor u verzorgen. Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het indienen van belastingaangifte en zijn bekend met de fiscale aftrekposten.