partner in administratie
Deel deze pagina:

14 nov
2013

Inloopmiddag: Het antwoord op al uw administratieve vragen!

Kom naar de gratis inloopmiddag van Oostwerk administratief bedrijf! Dinsdag 19 november tussen 11.00 en 17.00 uur in de ROZ pop-up store, Passage 3 in Almelo.

Boekhouders van Oostwerk zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden die te maken hebben met uw administratie. Denk aan vragen als: Hoe kan ik mijn administratie beter organiseren? Hoe haal ik meer uit mijn jaarcijfers? Welke kosten zijn wel/niet aftrekbaar (belastingaangifte)? Hoe zorg ik voor een goede facturering? Hoe zorg ik ervoor dat mijn klanten op tijd betalen (debiteurenbeheer)?

Welke vraag u ook heeft, maak gebruik van deze unieke mogelijkheid. Onze ervaren boekhouders en adviseurs staan voor u klaar!

Aanmelden is niet noodzakelijk. Wilt u er zeker van zijn dat uw vraag beantwoord wordt, meldt u dan aan via maandvanhetondernemen@rozgroep.nl of 074 241 5100.

Dinsdag 19 november staat volledig in het teken van Ondernemen en uw administratie. Naast deze inloopmiddag kunt u ook ‘s ochtends of ‘s avonds de training ‘Tips en trucs voor een goede administratie’ volgen.