partner in administratie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Heeft u maatschappelijk verantwoord ondernemen ook hoog in het vaandel staan? En wilt u uw administratie graag uitbesteden? Dan bent u bij Oostwerk aan het juiste adres.

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Oostwerk besteedt u uw administratie maatschappelijk verantwoord uit én bent u verzekerd van kwaliteit. Oostwerk is een sociale onderneming. Wij koppelen de administratieve dienstverlening en kennis en expertise van onze boekhouders aan het bieden van stage- en leerwerkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en studenten. Het bedrijf kent 20 tot 30 leerwerkplekken.

Begeleid door ervaren boekhouders worden de vaardigheden van de deelnemers door een combinatie van praktijk en theorie vergroot. De kwaliteit van de administratie wordt gewaarborgd door de boekhouder. Een deel van de werkzaamheden wordt uitgevoerd door deelnemers in opleiding. Op deze manier leveren wij een belangrijke bijdrage aan de sociale economie. Elk jaar stromen er veel deelnemers succesvol door naar een baan in loondienst. Wij verzamelen de ervaringen van deelnemers op deze website.