partner in administratie

Next - voor al uw administratieve taken

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de administratieve taken binnen uw bedrijf? U heeft bijvoorbeeld behoefte aan ondersteuning op het gebied van facturatie of relatiebeheer? En wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen? Schakel dan Next in!

logo Next

Next beschikt over personeel op financieel-administratief en secretarieel gebied dat u flexibel, één of meerdere dagdelen per week in kunt zetten. Ook kunt u denken aan vervanging bij ziekte of verlof.

WAAROM kiezen voor Next?
> uw financieel-administratieve en/of secretariële werkzaamheden worden verzorgd
> flexibele inzet; u bepaalt vooraf hoe vaak en wanneer de medewerker komt
> weinig risico; geen arbeidsovereenkomst
> maatschappelijk verantwoord ondernemen
> goed opgeleid en ingewerkt personeel

WIE zijn de medewerkers van Next?
Onze medewerkers hebben ruime werkervaring, recent opgedaan bij Oostwerk administratief bedrijf. Oostwerk is een leerwerkbedrijf waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, in het bezit van een goede opleiding, hun kennis en vaardigheden kunnen opfrissen en/of vergroten. Oostwerk administratief bedrijf verzorgt de administraties voor bedrijven onder leiding van ervaren boekhouders, die tevens begeleiden en coachen.

Na het traject is de medewerker klaar om bij u aan de slag te gaan. Next zoekt voor de  kandidaat een aantal bedrijven die behoefte hebben aan een tijdelijke of vaste kracht om minimaal één dagdeel per twee weken in te vullen. Door een aantal opdrachten te combineren creëert Next een echte baan!

HOE werkt Next?
> u koopt vouchers in; minimale afname is 25 stuks en minimale inzet is 1 voucher per
twee weken
> één voucher staat voor één dagdeel van 3,5 uur een financieel-administratieve of
secretariële kracht
> zet u twee vouchers in op één dag dan staat dit voor 8 uur
> één voucher kost € 82,50
> van te voren worden vaste dagdelen ingepland