partner in administratie
Deel deze pagina:

22 apr
2015

Oostwerk in handen van SWB

Oostwerk maakt sinds kort deel uit van de Sociale Werkvoorzieningsbedrijven (SWB) Hengelo.

SWB heeft op deze manier de beschikking over geschikte leerwerkplekken in de administratieve dienstverlening. Oostwerk blijft gehuisvest in Ondernemerscentrum H164 en nauw samenwerken met het ROZ. Voor de klanten verandert er niets.

Eddy Kottink is aangesteld als manager bij Oostwerk. Eddy heeft de opdracht om de interne organisatie te optimaliseren, de dienstverlening te professionaliseren en het unieke concept verder uit te bouwen. Eddy: “Er moet hier een cultuuromslag plaatsvinden. Ik zie dit als een prachtige uitdaging met veel kansen. Voorheen lag de focus voornamelijk op het ondersteunen van zelfstandige ondernemingen. Tegenwoordig ligt de focus meer op het creëren van leerwerkplekken, waarbij we het financiële aspect niet uit het oog mogen verliezen. Het is ook één van mijn taken om de stichting financieel gezond te maken”.

Een partnerschap zoals de samenwerking tussen Stichting Oostwerk en SWB is uniek. Dat de stichting een succesvol leerwerkbedrijf is heeft zich inmiddels bewezen. Elk jaar stromen er veel deelnemers succesvol door naar een baan in loondienst.

Lees het volledige artikel op cedris.nl.