partner in administratie

Wat doen wij?

Alles op het gebied van administratie en boekhouding! Wij zijn uw partner in administratie. Uw administratie of belastingaangiftes laten verzorgen? Behoefte aan financiële begeleiding en training? Tegelijkertijd maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan bent u bij Oostwerk aan het goede adres.

Oostwerk is een full service administratiekantoor dat administratieve diensten voor bedrijven (en verenigingen en stichtingen) verzorgt.

Een goede administratie is van groot belang voor u als ondernemer. Het vergroot uw eigen inzicht in uw bedrijf en op basis van de cijfers kunt u uw organisatie sturen. Oostwerk neemt graag uw administratieve en fiscale zaken voor haar rekening, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken en kunt doen waar u goed in bent.

Oostwerk is een sociale onderneming en koppelt de administratieve dienstverlening aan het bieden van leerwerkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Oostwerk werkt!

Onze klant staat centraal. Wij leveren maatwerk en passen ons aanbod graag aan op uw specifieke wensen. Voor elke vraag op administratief gebied kunt u bij ons terecht. Onze ervaren boekhouders en adviseurs staan voor u klaar.

Wij zijn oprecht betrokken bij uw onderneming. Met onze persoonlijke aanpak, kennis en expertise kunnen we snel inspelen op vragen en nieuwe ontwikkelingen. Als sparringpartner en vertrouwenspersoon denken we met u mee.